Om Deres Auto

Vores Historie

DERES AUTO beskæftiger ca. 30 medarbejdere, hvoraf der kontinuerligt arbejdes på at uddanne hjemmehørende medarbejdere både som lærlinge og trainee.

Efteruddannelse af mekanikere og specialister indgår som en vigtig forudsætning for at være det absolut førende værksted indenfor bilmærkerne Hyundai, Mercedes, Toyota og Mitsubishi

Forretningen omfatter i dag foruden traditionelt autoværksted også pladeværksted, salgsafdeling, biludlejning og vaskehal.

Der omsættes årligt for et trecifret millionbeløb, hvoraf 15-20% omsættes på kysten via direkte leverancer og samarbejdspartnere på Grønlands vestkyst.

Der sælges ca. 300 personbiler, varebiler og lastbiler årligt Deres Auto er derfor ubestridt den absolut største og mest professionelle bilforretning i Grønland.

+25
Medarbejdere
Siden 1978
Over 40 års erfaring
+200
Solgte biler om året
+10.000
Reservedele på lager

Visionen

Visionen er at vi skal være en stærk og professionel samarbejdspartner, med det absolut højeste serviceniveau i Grønland.

Det kræver at vi konstant uddanner og udvikler de bedste elever og medarbejdere, så vi teknisk står som de absolut bedste, der både kan fastholde og tiltrække de absolut bedste medarbejdere i Grønland.

Vores kunder

Vores kunder skal behandles som gæster og føle sig velkomne, samtidig med at de oplever et meget højt professionelt niveau.

Derfor stilles der store krav til både os selv og vores leverandører, om høj kvalitet samt hurtig og korrekt service.

Vi samarbejder med flere salgssteder og værksteder på Grønlands vestkyst, som vi bistår med teknisk viden og i særlige tilfælde, er klar til at sende vores specialister ud på opgaver i Grønland.

Strategien

Strategien omfatter naturligvis også at vi bidrager til det samfund, vi er en del af. Dette gælder indenfor både miljø og sikkerhed samt at vi bidraget til samfundet igennem sponsoreringer indenfor charity og andre humanitære tiltag, der kan bidrage til at mennesker i Grønland, børn som voksne, får en bedre tilværelse.